Marius Marin, gata să facă pasul spre Serie A! Clubul care vrea să-l transfere pe român

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 16:37,
Marius Marin
Marius Marin

Marius Marin este gata să dea lovitura carierei şi să se transfere în Serie A, după ce a avut un sezon foarte bun la divizionara secundă Pisa.

Italienii anunţă că un club important din Serie A este gata să ofere o sumă de transfer care să fie şi pe placul celor de la Pisa, club la care este legitimat din anul 2019.

După ce a avut evoluţii constante la echipa de club, dar şi la naţionala de tineret, mai multe cluburi importamte din Italia şi-au arătat interesul pentru mijlocaşul român.

Italienii anunţă că Sampdoria este echipa care esta gata să le pună pe masă celor de la Pisa o ofertă de 3 milioane de euro, bani care ar mulţumi clubul lui Marin. D’ Aversa, fostul antenor al Parmei şi actualul celor de la Sampdoria, are mare încredere în mijlocaşul de 22 de ani, informează cei de la La Nazione.

,,Visul meu este să joc în Serie A. Dacă nu cu Pisa, poate cu altă echipă, vom vedea. Deocamdată, mai am doi ani și jumătate de contract cu Pisa.”, declara şi Marius Marin în luna aprilie, potrivit PlaySport.

Sursa foto: Profimedia Images Marius Marin

Citeşte şi CAPITOLUL LA CARE ROMÂNIA U23 ESTE PRIMA LA JOCURILE OLIMPICE! RĂDOI E ŞI EL ÎN TOP

sampdoriamarius marinechipa nationalarealitateatransferpisa