Marius Stan dă cărţile pe faţă! „Am făcut compromisuri!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 31 martie 2020, ora 08:30,
Stoican

Marius Stan a vorbit despre alcătuirea lotului de jucători pe care Petrolul a mizat în prima parte a sezonului. Fostul preşedinte şi-a asumat doar aducerea câtorva jucători la Ploieşti.

Preşedintele demis de la Petrolul în luna ianuarie susţine că şi-a dorit de la început să îl aducă pe Costel Enache pe banca tehnică. Stan nu îşi asumă nici transferurile făcute pentru alcătuirea lotului, cu câteva excepţii.

„Despre alegerea lui Flavius Stoican, repet ceea ce am mai spus și a fost confirmat de cel căruia i-a aparținut. Deci, a fost alegerea lui Mădălin Mihailovici. Propunerea mea a fost Costel Enache. A fost prima oară în carieră când am făcut un compromis. Și cum un compromis îl atrage și pe următorul, vă răspund la întrebarea referitoare la cine a adus jucătorii. Da, majoritatea – cu excepția lui Avram, Walace, Manolache, Sîrghi – a fost adusă la recomandarea lui Flavius Stoican. Drept dovadă, și epurările din iarnă! Am făcut compromisurile considerând că limbajul fotbalului este unul universal, comun. Din păcate, nu a existat acea chimie care este atât de necesară între cele cinci nivele esențiale bunei funcționări ale unui club: finanțator – conducere executivă – conducere tehnică – echipă – suporteri” – a spus Marius Stan pentru Gazetaph.ro.

În pauza de iarnă, Petrolul şi-a remaniat aproape complet lotul. După plecarea lui Marius Stan, Costel Lazăr a fost numit în funcţia de director sportiv al clubului.

„Lupii” au revenit în cărţile luptei pentru promovare. Petrolul este la un punct în urma locului al doilea din clasament, poziţie ocupată de CS Mioveni.

liga 2transferuripromovareflavius stoicanpetrolulmarius stan
cfr titlu trofeu

Dintre ele se va alege adversara CFR-ului în primul tur preliminar din Champions League! Va fi debutul oficial al lui Șumudică pe banca ardelenilor

Argentina v Chile: Group A – Copa America Brazil 2021, Rio De Janeiro – 14 Jun 2021

VIDEO | Omagiu în memoria lui Maradona la Copa America. Leo Messi i-a dedicat un gol lui „El Pibe D’Oro”