SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Marius Șumudică a oferit ultimele detalii despre viitorul său! Echipa la care visează să revină

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 17:08,
MARIUS ȘUMUDICĂ
MARIUS ȘUMUDICĂ

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a plecat cu scandal de la CFR Cluj, la doar două luni de la instalare!

Marius Șumudică este liber de contract în momentul de față, după ce și-a reziliat înțelegerea cu campioana României. Ales tehnicianul anului în Turcia în sezonul precedent, Șumudică traversează o perioadă nefastă a carierei sale și așteaptă un proiect serios în care să se implice.

Întrebat despre planurile sale de viitor, antrenorul a dezvăluit că ultima experiență din România i-a lăsat un gust amar, astfel că nu se pune problema pentru moment să mai pregătească pe cineva din competiția internă. Cu toate acestea, Marius Șumudică a dezvăluit că singurul club pentru care s-ar întoarce în Liga 1 este Rapid București, echipa sa de suflet.

„Puteam să antrenez acum, dar au fost două oferte care nu m-au satisfăcut. Preluam o echipă aflată pe ultimele ale clasamentului. Nu e vorba despre o echipă din România, nu vreau să revin în România pentru moment. Mă gândesc să plec în străinătate. Exclus spaţiul arab şi acum pentru mine. Am avut o oportunitate şi am refuzat ţările arabe.

Singura echipă unde m-aş întoarce şi voi veni ar fi Rapid, dar nu se pune problema acum. De aia nici nu merg la meciurile Rapidului, i-am zis şi lui Miţă. Am avut o discuţie clară cu el, nu era de ce să-şi facă probleme în privinţa mea. În viitor m-aş întoarce la Rapid. dar nu se pune problema în acest moment”, a spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Citește și ELIMINAREA DIN CUPĂ A RELUAT „RĂZBOIUL” DINTRE ȘUMUDICĂ ȘI PETRESCU: „EU NU AȘ FI FĂCUT ASTA!”

declaratiirealitateamarius șumudică