Șumudică, atacat dur după primele meciuri la CFR: „Este o șmecherie de bâlci!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 21:07,
Marius Sumudica, CFR
Marius Sumudica, CFR

Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani și-a atras deja primii contestatari, după doar două meciuri oficiale pe banca celor de la CFR Cluj!

Marius Șumudică a început cu dreptul noua aventură din Gruia și a izbutit să câștige manșa tur a duelului cu Borac Banja, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Bucuria ardelenilor a durat însă doar câteva zile, asta deoarece au pierdut duelul din Supercupa României, contra celor de la CSU Craiova, după loviturile de departajare. Acum, pentru campioana României din ultimele patru sezoane urmează partida retur din Bosnia, programată mâine seară, de la ora 20:00.

Deși a declarat că se va schimba și va arăta o altă atitudine pe banca CFR-ului, Șumudică a fost deja luat în vizor după declarațiile sale. Antrenorul a mărturisit că nu îl interesează atât de mult Supercupa, spre deosebire de duelurile europene, iar acest lucru l-a scos din minți pe Cornel Dinu, care i-a replicat dur acestuia.

marius sumudica

„Este o diferență de mentalitate! Italia are 34 de meciuri fără înfrângere. Câștigi cât poți! Ca să-mi spui că nu te-a interesat, este șmecherie de bâlci. Nu există la un asemenea nivel să spui că nu te interesează trofeul. Este degradant că mai există astfel de mentalități în fotbalul nostru. Nu sunt de acord cu așa ceva. Șumudică nu doar că mai are de lucrat, ci și de transmis o atmosferă de coeziune. Nu îi va fi ușor, dar hai să îi dăm niște circumstanțe atenuante, a spus Cornel Dinu, potrivit ProSport.

Citește și EXCLUSIV | NUMIREA LUI ŞUMUDICĂ LA CFR, CONTESTATĂ: ,,UNA E SĂ FII SERIOS ŞI ALTA E SĂ FII GARAGAŢIST”

declaratiisumudicaliga 1realitateacfr clujcornel dinu