Marius Şumudică, înţepături către rivali: ,,Dumnezeu le dă după suflet”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 12:08,
Marius Șumudică, sursa foto: captură Digisport
Marius Șumudică, sursa foto: captură Digisport

CFR Cluj a reuşit să debuteze cu dreptul în noul sezon al Ligii 1, scor 3-2 cu FC U Craiova 1948, după ce rezultatul la pauză a fost unul de egalitate.

După meci, Marius Şumudică a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit şi despre dorinţa rivalilor ca echipa sa să piardă

Întrebat despre rivalii din campionat, Marius Şumudică, a declarat că fiecare primeşte ceea ce merită, având în vedere că FCSB a ratat un penalty în jocul cu FC Botoşani.

,,Dumnezeu le dă după suflet la fiecare! La fiecare le dă după suflet. E un Dumnezeu sus, eu nu râd de nimeni. Eu chiar am spus că FCSB-ul ieri a avut un penalty clar, sunt obiectiv, cum și ei cred că și-au dat seama că victoria CFR-ului nu poate fi pusă la îndoială, și noi am avut un penalty clar ca lumina zilei.

Toată lumea care va veni la Cluj va dori să încurce CFR. Întotdeauna, în viață, îți dorești să-l bați pe cel mai bun.”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ S-A DEZLĂNȚUIT DUPĂ CE ECHIPA SA A CÂȘTIGAT PRIMUL MECI DUPĂ 10 ZILE: „NU MĂ MAI CRITICAȚI, EU FAC SPECTACOL”

craiovarealitatealiga 1marius șumudicăfcsb