Marius Șumudică, mesaj sincer după ce Rapid a ajuns la 10 puncte în spatele FCSB. Ce mai speră de la acest sezon

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 01 aprilie 2024, ora 11:20,
Marius Șumudică
Marius Șumudică

 

Marius Șumudică speră ca Rapid să prindă cupele europene după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1, și este la 10 puncte de FCSB.

”Nu vreau să vorbesc despre Rapid. Este o echipă pe care o iubesc și o respect. Nu am mai văzut o astfel de organizare decât prin era Copos. Nu vreau să discut despre acest subiect. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, ca suporter.

Prefer să nu vorbesc pentru că poate fi scos din context. Nu vreau să fac rău celor de acolo. Vorbind din calitatea unui suporter, ești dezamăgit când echipa ta pierde”, a declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

”Nu îmi permit să analizez comportamentul lui Șucu. Nu este problema mea, dacă dansul a ales să facă asta. Înseamnă că asta a simțit la acel moment. Nu pot constata sau să laud. A demonstrat că Rapid este o familie, că este alături de echipă.

Nu am nicio problemă cu Victor Angelescu sau Daniel Niculae, avem o relație frumoasă, de respect. Mi-aș dori ca Rapid să prindă cupele europene”, a mai declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

marius șumudicărapid