Mărturisiri șocante ale hoțului care i-a spart casa lui Gheorghe Hagi! A venit la spargere cu autobuzul 301

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 04 septembrie 2021, ora 14:19,

La sfârșitul anului 2017, casa lui Gheorghe Hagi din zona Pipera a fost spartă, făptașul sustrăgând de acolo ceasuri în valoare de 50.000 de euro.

În urma repetatelor spargeri din zona Pipera-Băneasa, 15 la număr, de unde a plecat cu bunuri în valoare de sute de mii de euro, tânărul Marian F. a primit 8 ani și 8 luni de închisoare, dar a cerut o pedeapsă mai mică. Acesta a povestit magistraților episodul spargerii locuinței familiei Hagi, în speranța că pedeapsa îi va fi micșorată.

Marian a dezvăluit că a ajuns la spargere cu autobuzul 301, cu care s-a și întors pe urmă. A intrat prin efracție în casa vizată și chiar a declanșat alarma. La fața locului a ajuns un agent de pază, dar acest context nu a deranjat deloc activitatea tănărului, care a sustras mai multe ceasuri bărbătești și o casetă de bijuterii feminine, dar pe care a scăpat-o în curte la plecare.

Acesta și-a petrecut noaptea în interiorul curții locuinței familiei Hagi, iar a doua zi a vândut ceasurile ”obținute” unui ”bișnițar” din sectorul 2, în schimbul cărora a primit 3-4.000 de euro.

”Fiind audiat în faza de urmărire penală (filele 27-31, 32, 35.37, vol. I), inculpatul Marian F. a recunoscut săvârșirea acestei infracțiuni și a declarat că între sărbătoarea de Crăciun și Revelion de la sfârșitul anului 2017, nu mai reține data exactă, dar știe că în cursul nopții, a sărit gardul locuinței printr-un colț urcând pe un transformator electric.

A încercat inițial să pătrundă în interiorul locuinței pe la etaj, însă nu a reușit prin acel loc și a coborât înapoi unde a forțat o fereastră tip termopan și a pătruns în interiorul locuinței.

CITEȘTE ȘI –>> ATENȚIE, ROMÂNI! CUM AU REUȘIT HOȚII SĂ-I FURE CEASUL DE 180.000 DE EURO LUI OLĂROIU! METODA INCREDIBILĂ LA CARE AU APELAT

A căutat bunuri și obiecte de valoare în toată casa și își amintește că dintr-o cameră de la etaj, în partea stângă a încăperii, a observat un seif metalic, iar de pe acel seif a luat 3 ceasuri de mână, bărbătești, dintre care două erau din aur, iar unul avea curea neagră. Tot dintr-un dormitor de la etaj a luat și o casetă de bijuterii pe care a scăpat-o în curtea locuinței la plecare. În timp ce umbla în interiorul locuinței, s-a declanșat alarma sonoră, iar el și-a continuat căutările în interiorul locuinței, unde a stat în total aproximativ 10-15 minute, iar în acest timp nu a venit nimeni de la firma de pază să verifice locuința.

A mai menționat inculpatul că a venit în zona Pipera cu mijloace de transport în comun, respectiv cu ultimul autobuzul al liniei 301 și a coborât la stația dintre Jolie Ville și Grădina Zoologică, iar la plecarea din zonă a luat primul autobuz al liniei 301 din aceeași stație. Pe timpul nopții, până dimineață, a stat ascuns în interiorul curții numitului Hagi Gheorghe.

Bunurile sustrase le-a vândut a doua zi de dimineață unui bărbat pe care îl cunoștea de aproximativ 2 ani de zile, a cărui poreclă este “M___”, pe care l-a cunoscut prin târgurile din București și care locuiește în zona Lăptari-T__, Sector 2. În schimbul acelor ceasuri a primit suma de 3.000-4.000 de euro”se arată în dosarul de la Judecătoria Buftea, citat de wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI –>> MEDICUL DE FAMILIE ACUZAT DE ”VACCINARE LA CHIUVETĂ” A FOST ARESTAT! DECIZIA FRF

marturisirespargererealitateagheorghe hagipipera