Mesajul lui Hanca pentru dinamoviști din Polonia: „Trebuie făcute niște reguli”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 06 martie 2020, ora 15:22,
hanca

Fostul fotbalist al câinilor, acum la MKS Cracovia, e de părere că fanii care contribuie la salvarea clubului prin banii strânși în cadrul proiectului DDB trebuie să semneze un protocol cu actuala conducere a grupării din Ștefan cel Mare.

Acesta ar avea rolul de a stabili clar responsabilitățile fiecăreia dintre părți astfel încât Dinamo să beneficieze de o infuzie de capital suficientă pentru a putea să facă din performanță.

„Proiectul e bun dacă va exista comunicare între suporteri și conducere. Nu ar fi corect nici ca doar ultrașii să decidă soarta clubului, politica de transferuri, etc. Trebuie făcute, din start, niște reguli. Asta ca să nu apară discuții. E chiar uimitor cum au reușit să ajute clubul în aceste momente dificile!

Nu cred că se poate, sincer!, ca în următorii doi ani să existe așteptări foarte mari. Avem nevoie de jucători de calitate, suporteri alături și un stadion nou. Indiferent cine ar conduce clubul, e nevoie de liniște și timp. La Dinamo e presiune și când dormi!” a spus Hanca pentru gsp.ro.

Mijlocașul a adus în discuție și cel mai mare minus al fotbalului românesc în comparație cu cel din Polonia.

„La Dinamo se vede lipsa infrastructurii. Jucând pe stadioanele din Polonia pot face o comparație. Aici te simți altfel. Îmi aduc aminte când evoluam pe arenele din Mediaș, Botoșani sau Iași, care sunt vechi. Inclusiv la noi, la Dinamo, aveam un stadion vechi.

În provincie mai vine lumea la meciuri dacă ești Dinamo sau FCSB, dar când jucam în Ștefan cel Mare contra unor adversari slab cotați, lumea nu prea venea în tribune, iar acest lucru e extrem de important” a mai declarat fotbalistul.

CITEȘTE ȘI –>> Încă un nume mare din fotbalul nostru confirmă influența lui Gigi Becali: “Îl sună jucătorii”

Gică Popescu, la prima apariție într-un studio de televiziune în 2020. ”Realitatea Sportivă” cu Claudiu Giurgea, duminică, 8 martie, de la ora 18:30, doar la Realitatea Plus.

mesajfaniconducerepoloniahancadinamo
ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”

ekeng eriksen

Ekeng și Eriksen! De ce unul a scăpat, iar celălalt nu: ”Diferența dintre viață și moarte”