Mesajul lui Zverev după acuzațiile din partea fostei iubite: „Regret că ea spune asta”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 15:10,
Zverev-Alexander

Alexander Zverev, numărul 7 ATP, se află întro situaţie destul de tumultoasă după ultimele evenimente apărute în presă.

După ce a aflat că fosta lui iubită este însărcinată, acum o altă fostă parteneră de a lui îl acuză de violenţă domestică.

Alexander Zverev a transmis un mesaj pe Twitter pentru a face lumină în urma acuzațiilor apărute in presă.

Campionul german a spus că abia așteaptă să devină tată și asumă intreaga responsabilitate de părinte chiar dacă nu mai este împreuna cu Brenda Patea.

Ultimele zile au fost tensionate pentru mine. Am aflat că voi deveni tată la vâsta de 23 de ani. Aștept cu nerăbdare venirea copilului. Chiar dacă eu și Brenda nu mai suntem împreună, avem o relație bună și voi fi la înălțimea responsabilității mele de tată.”

„Împreună vom avea grijă de micuța persoană care va veni pe lume. Dar nu vreau să vorbesc prea multe în public despre acest subiect. Sunt sigur că eu și Brenda vom descurca situația fără a mai implica presa”, a scris deținătorul a 13 titluri ATP pe contul personal de Twitter.

Alexander Zverev a respins vehement acuzațiile venite din partea Olgăi Sharipova cum că ar fii agresat-o fizic în timpul relației.

 Apoi, sunt acuzațiile nefondate ale fostei mele iubite Olga Sharipova, pe care le-am citit astăzi în presă. Mă întristează foarte tare. Ne cunoaștem de când eram copii și am împărțit multe experiențe împreună.”

„Regret foarte mult că ea face astfel de declarații. Pentru că acuzațiile pur și simplu nu sunt adevărate. Am avut o relație, dar s-a încheiat cu mult timp în urmă. De ce Olga face aceste acuzații acum, nu îmi pot da seama! Sper că vom găsi o modalitate de a ne respecta unul pe celălalt”, a fost mesajul sportivului în vârstă de 23 de ani.

Citește și Gâlcă dezvăluie de ce nu revine în România! ,,Una vorbeşti, alta se întâmplă”

olga sharipovaacuzatiitennisbrenda pateaAlexander Zverev
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”