SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mesajul plin de emoție transmis de Larisa Iordache după accidentarea suferită: „Sper să fim fericiți după finală”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 16:49,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Gimnasta a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ea după momentele dificile trăite în calificările de la bârnă de duminica trecută. 

Iar sportiva de 25 de ani a postat un mesaj adresat fanilor care i-ai fost alături în toată această perioadă în care prezența sa în finala programtă pe 3 august a fost în dubiu. Larisa a primit diagnosticul de entorsă la metatarsiene, iar piciorul stâng al ei a fost înfășurat într-o gheată de protecție. Campioana europeană de la Mersin este optimistă în privința unei evoluții cre să îi permită să se lupte pentru cucerirea unei medalii.

”Mulţumesc fanilor pentru toată susţinerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive şi pentru încrederea pe care mi-o oferă şi pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă”, au fost cuvintele Larisei. 

Sursă foto: Profimedia

Echipa medicală care s-a ocupat în aceste zile de punerea pe picioare a sportivei a primit mulțumiri de asemenea din partea Federației Române de Gimnastică. Ea a fost formată din Dr. Diana Torje (COSR), Dr. Dan Tănase (COSR), Dr. Vasile Oşean (FR Canotaj), precum şi kinetoterapeuţilor Mircea Nuţescu (FR Baschet) şi Iustin Răduţiu (COSR).

Larisa a ajuns în finala de la bârnă obținând a patra notă în calificările acestei probe. Ea a fost notată cu 14,133.

CITEȘTE ȘI –>> HALEP INTERVINE DUPĂ CE SIMONE BILES A ABANDONAT LA TOKYO: ”ESTE O MARE PROBLEMĂ, EU AM SIMŢIT-O ANI DE ZILE”

mesaj de multumireJO tokyobarnalarisa iordacherealitateaaccidentare