Mesajul suporterilor de la Peluza I, după numirea lui Costel Lazăr. Ce i-au transmis lui Cristi Vlad

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 16 ianuarie 2020, ora 15:17,
petrolul

Ultrașii de la Peluza I au salutat numirea lui Costel Lazăr în funcția de director sportiv la Petrolul. 

Cei mai aprigi contestatari ai fostului președinte Cristi Vlad au ținut să-i transmită și acestuia un mesaj.

Peluza I Ilie Oană salută venirea lui Costel Lazăr pe poziția de director sportiv în cadrul FC Petrolul Ploiești.

Tototdată, ne bucurăm de faptul că vocea suporterilor a fost și de această dată una comună, ceea ce a reprezentat un plus în ședința AGA în care s-a luat decizia de a i se oferi un post de conducere lui Costel Lazăr în organigrama clubului.

Astfel, le mulțumim reprezentanților suporterilor din celelalte zone ale stadionului care au susținut propunerea noastră, în persoana lui Costel Lazăr.

Însă, pentru ca lucrurile să intre în normalitate, Peluza I Ilie Oană solicită să fie organizată o nouă ședință AGA în care să fie ales un nou președinte al clubului.

Nu vom accepta ca în continuare FC Petrolul Ploiești să fie condus , chiar și din umbră, de domnul Cristian Vlad, lucru confirmat și de fostul președinte Marius Stan, căruia îi urăm mult succes pe viitor în orice domeniu va activa și îi mulțumim pentru binele pe care l-a făcut clubului nostru, prin dezvăluirile dumnealui.

FC Petrolul Ploiești are nevoie de un președinte integru, competent, care, împreună cu directorul sportiv Costel Lazăr, să reușească să atingă obiectivul din acest an, promovarea în Liga 1.

Drept urmare, domnule Mădălin Mihailovici, vă solicităm să renunțați la orice tentativă de a îl readuce pe domnul Cristi Vlad în postura de președinte al clubului.

Rezultatele implicării domnului Vlad, consilierul dumneavoastră pe partea de probleme sportive, au dus la acest rezultat dezastruos din primul tur al Ligii 2.

Încă sunt șanse să reparăm greșelile din trecut, de aceea, domnule Mihailovici, haideți să ne punem la aceeași masă și să ajungem la un numitor comun în ceea ce privește numele viitorului președinte al FC Petrolul Ploiești.

În cazul în care nu vom reuși să (re)găsim în dumnevoastră un partener în adevăratul sens al cuvântului și nu veți pune, așa cum ar face orice petrolist, cum de altfel susțineți că sunteți până în măduva oaselor, binele clubului pe primul plan, vă aducem la cunoștință faptul că vom trimite o scrisoare către sediul central al Grupului Veolia, pentru a prezenta starea actuală de la FC Petrolul Ploiești cauzată de anumite orgolii sau de posibile interese.

În final, Peluza I Ilie Oană mulțumește Grupului Veolia pentru parteneriatul cu Petrolul Ploiești și speră ca acesta să rămână pe o perioadă lungă de timp|”, se arată într-un comunicat al suporterilor de la Peluza 1.

mesajcostel lazarsuportericristi vladpetrolul
Luis Suarez bite

EURO 2020 VIDEO | Luis Suarez e istorie! Cine l-a urmat și și-a mușcat adversarul în Franța – Germania

germania franta profimedia

EURO 2020 | VIDEO | Franţa – Germania 1-0. Un autogol a făcut diferenţa