Mihaela Buzărnescu, nominalizată printre cele mai bune jucătoare de mână stângă din circuitul WTA

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 aprilie 2020, ora 21:12,
Buzarnescu-iarba

Mihaela Buzărnescu a fost nominalizată de site-ul WTA printre cele mai bune jucătoare de mână stângă din circuit. Românca a câștigat un turneu major și a ocupat locul 20 în lume.

Pe lista publicată de WTA se mai regăsesc Petra Kvitova (Cehia), Angelique Kerber (Germania), Marketa Vondrousova (Cehia), Bernarda Pera (SUA), Jil Teichmann (Elveția), Krystina Pliskova (Cehia), Arantxa Rus (Olanda) sau Taylor Townsend (SUA).

Locul 120 mondial și deținătoare a unui doctorat în educație fizică și sport, Mihaela Buzărnescu a câștigat primul titlu la San Jose în 2018, când a atins locul 20 WTA, dar accidentările au ținut-o departe de teren pe româncă. Nu a mai jucat din septembrie 2019„, scrie site-ul WTA.

În această perioadă complicată, pe fondul pandemiei de coronavirus, Mihaela Buzărnescu (31 de ani) le-a transmis fanilor un mesaj de optimism și încredere.

De câte ori mă gândesc la eforturile și sacrificiile făcute pentru tenis, îmi aduc aminte că putem trece peste orice! Ca orice moment greu, și pandemia va trece și vom reveni la viețile noastre. Este important să rămânem optimiști orice s-ar întâmpla„, a scris Mihaela Buzărnescu pe Instagram.

CITEȘTE ȘI -> Coronavirus | Mihaela Buzărnescu, as în bucătărie! “Un prânz de 3 stele Michelin” VIDEO

Buzarnescumihaela buzărnescuwta