Mihaela Buzărnescu vorbește cu glezna! Cum decurge recuperarea și când va reveni

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 14 septembrie 2018, ora 17:19,
buzarnescu recuperare1

Mihaela Buzărnescu a reînceput antrenamentele după accidentarea suferită la Montreal. Miki speră să joace la turneul de Wuhan, care se va desfășura între 23 și 29 septembrie. 

Mihaela face și recuperare în fiecare zi. Într-un interviu acordat Digisport, numărul 23 WTA a povestit cum decurge tratamentul.

„Am reînceput antrenamentele și pregătirea fizică. Fac în fiecare zi crioterapie, ultrasunete și vacufit, care e foarte bun pentru drenajul gleznei și pentru relaxarea mușchilor.
Mai este o jenă, pentru că mai este un pic umflat. Mi-au spus medicii ca va mai rămâne o perioadă o umflătură, dar voi putea juca și așa. În 5-6 zile voi fi, însă, ok. Durerea a fost foarte mare, de aceea am și plâns atunci, pentru că mi s-a spart și pielea din cauza rupturii ligamentelor.

Este un gând, că voi avea probleme la primul meci, dar încerc să-l țin cât mai departe. Pentru că, dacă eu gândesc pozitiv, și corpul meu va rămâne pozitiv. Așa că mai vorbesc cu glezna din când în când, îi spun: ” O să fie bine, o să te refaci și vei avea succes. Ea îmi zice că o să fie bine, că o să mă recuperez cât mai curând. Dar, ca orice jucătoare venită după accidentare, nu am certitudinea că pot performa imediat la același nivel de dinainte și trebuie o mică perioadă de acomodare. Sunt conștientă de acest lucru și nu voi fi dezamăgită dacă din prima nu va fi un rezultat pozitiv. Voi reveni ori la Wuhan, ori la Beijing. În funcție de cum evoluează glezna săptămâna viitoare”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Digisport.

refacere buzarnescumihaela buzărnescudeclaratii buzarnescuwuhaninterviu
eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren

chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei