Mihai Ciobanu a găsit vinovatul după 1-3 cu CFR Cluj: „Sunt curios cum să pregătim fotbaliştii când sunt mici”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 26 august 2023, ora 22:40,
Mihai Ciobanu
Mihai Ciobanu

Echipa FC Botoșani a fost învinsă cu 1-3 de CFR Cluj, în deplasare, în etapa a 7-a a Superligii, și este pe locul 15, penultimul.

Mihai Ciobanu a criticat neglijența în joc de la faza penalty-ului primit de CFR Cluj

Philip Otele a marcat primele două goluri ale gazdelor, în minutele 21 și 36, iar Panagiotis Tachtsidis a mărit diferența după un sfert de oră de joc din repriza a doua, când a transformat un penalty.

Lovitura de la 11m a fost acordată, în urma consultării sistemului VAR, după ce Victor Dican a atins mingea cu mâna în propriul careu. La finalul partidei, antrenorul oaspeților, Mihai Ciobanu, a criticat neglijența în joc a fundașului central.

Chiar am făcut cadouri şi nu ar trebui să se mai întâmple asta. Suntem frustraţi. Putem comenta tot felul de situaţii justificate şi nu ajungem la niciun rezultat.

Nu ştiu ce să spun de acel gol (n.r. – din penalty) şi chiar sunt curios cum să pregătim fotbaliştii când sunt mici, unde să ţină mâinile… Cred că ar trebui să ajungem la un numitor comun în aceste situaţii neprevăzute.

Ne îngrijorează situaţia. Începând cu finanţatorul suntem îngrijoraţi cu toţii. Este echipa noastră. Trebuie să avem grijă să o ţinem în prima divizie şi lucrul ăsta trebuie să-l reuşim cu victorii.

Vor veni şi victoriile, sunt sigur. Domnul Iftime a spus de la început că până la pauza competiţională vom activa în această formulă, să sperăm că vor veni şi victoriile. Să sperăm că vom trece peste aceste momente”, a declarat Mihai Ciobanu, după meci.

mihai ciobanu