SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Iosif, apreciat de dinamovişti înainte de derby: ,,Este ceva aparte în peisajul fotbalului românesc”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 10:51,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

În această seară, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 13-a a Ligii 1 va avea loc marele derby dintre Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti, partică ce se va disputa pe arena din Ştefan cel Mare.

Înaintea meciului direct dintre cele două formaţii, Mihai Iosif, antrenorul giuleştenilor, a fost apreciat de către rivalii de la Dinamo.

Iuliu Mureşan declară faptul că ,,Miţă” Iosif îi este simpatic şi mai susţine că este un tehnician aparte faţă de ceea de se întâlneşte de obicei în fotbalul autohton.

Citeşte şi FOTO | EMOȚII MARI PENTRU ANAMARIA PRODAN! MOMENTUL MULT AȘTEPTAT ARE LOC MÂINE

,,Mie mi-e simpatic are un farmec este ceva aparte în peisajul fotbalului românesc şi a făcut treabă. E şi tehnic sigur .. că lucrează bine şi ştie să facă atmosferă la echipă, să îi ţină uniţi şi e foarte important la o echipă de fotbal acest lucru.  

E un personaj care este aparte.. este altceva faţă de ce este în fotbalul românesc!”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Citeşte şi VIDEO | ATAC DEVASTATOR AL LUI REDNIC, LA ADRESA LUI PRUNEA: „MINTE ÎN PRIVINŢA COMISIOANELOR. SPUNE NUMAI PROSTII”

rapidmihai iosifdinamorealitateaderbyiuliu mureșan