Mihai Iosif, discurs în stilul caracteristic după victoria Rapidului: ,,Fericirea are chipul meu”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 00:30,
MIHAI IOSIF
MIHAI IOSIF

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul jocului cu Chindia din Liga 1, temrinat cu victoria giuleştenilor.

Echipa Rapidului s-a impus la limită, scor 1-0, pe Naţional Arena, graţie golului din minutul 57 al lui Adrian Bălan.

La finalul meciului, Mihai Iosif a declarat că este fericit, dar cp echipa trenbuie să rămână cu picioarele pe pământ. Acesta vrea ca echipa sa să atace non-stop.

,,Sunt fericit. Chiar pot să răsuflu ușurat, e visul oricărui antrenor să joace într-o asemenea atmosferă. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ. Am avut mulți jucători noi, n-am jucat niciun meci de pregătire în formula de azi și de aceea suntem atât de fericiți. În momentul de față, echipa joacă ce ne dorim, dar pe viitor ne vom dori mai mult. Trebuie să fim Rapid, să atacăm non-stop, să punem presiune pe adversar, să avem faze de poartă.

Și în sezonul trecut, și acum. La Rapid e presiune în orice moment, indiferent de funcție. E un club aparte, cu suporteri fanatici, de la care toată lumea așteaptă să dai totul. Dacă nu sunt rezultatele dorite, atât timp cât dai totul pe teren, vei fi aplaudat.

Le mulțumesc suporterilor. Îi iubesc pe suporteri, de acolo vin, uitați-vă pe fața mea. Vorba cântecului: ‘Fericirea are chipul meu’. Fiecare se bucură în felul lui. Fiecare cu genul lui muzical, felul lui de a se îmbrăca. Da, sunt permise și manelele, dar doar la euforie, în anumite momente. În general, nu.”, a declarat Mihai Iosif la finalul jocului cu Chindia.

Citeşte şi VIDEO | RAPID, DEBUT CU DREPTUL LA REVENIREA ÎN LIGA 1! VICTORIE LA LIMITĂ PE NAŢIONAL ARENA

adi balanchindiamihai iosifrapidrealitatealiga 1