VIDEO | Rapid, debut cu dreptul la revenirea în Liga 1! Victorie la limită pe Naţional Arena

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 23:30,
Rapid - Chindia Târgovişte/Sursa foto: Cristi Preda/GSP
Rapid - Chindia Târgovişte/Sursa foto: Cristi Preda/GSP

Rapid Bucureşti a disputat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Naţional Arena, contra dâmboviţenilor de la Chindia Târgovişte, terminat cu o victorie.

Giuleştenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-o, graţie reuşitei din repriza a doua a atacantului Adrian Bălan. Fotbalistul a schimbat tabela de marcaj în minutul 57 al jocului.

Prima repriză a jocului din Bucureşti a început cu cei de la Chindia în ofesivă. Elevii lui Emil Sandoi au ratat prima mare ocazie a meciului în minutul 2. Şutul lui Adrian Florea la colţul scurt a fost însă reţinut de portarul gazdelor.

Replica Rapidului a venit în minutul 22 al jocului. Şutul lui Adrian Bălan din pasa lui Rareş Ilie, de la centrul terenului, s-a dus peste poarta dâmboviţenilor. Acelaşi Bălan trece pe lângă deschiderea scorului în minutul 35, când la centrarea lui Morais reia mingea peste poartă. Scorul la pauză a fost 0-0.

 

Repriza a doua a început cum nu se putea mai bine pentru băieţii lui Mihai Iosif. Rapid deschide scorul prin Bălan în mintul 57. După ce a încercat să şuteze mai întâi, mingea a fost degajată de Popadiuc în atacantul Rapidului, iar apoi a ricoşat în poarta Chindiei.

În minutul 75, rapidiştii au avut şansa de a majora scorul, însă şutul lui Carnat de la distanţă s-a dus pe lângă poarta lui Dinu Modovan.

Chindia a avut şansa de a egala. Daniel Florea a scăpat singur cu portarul giuleştenilor, dar acesta a blocat excelent mingea trimisă de atacant.

Arbitrul Horaţiu Feşnic pune capăt meciului de Arena Naţională şi astfel Rapid Bucureşti revine în Liga 1 cu o victorie.

Suporterii Rapidului, prezenţi la partida de pe Naţional Arena, au făcut spectacol în tribune.

Cum au arătat echipele de start în meciul Rapid – Chindia

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Morais – Crepulja, A. Albu – Carnat, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan
Rezerve: V. Drăghia – L. Florica, Dandea, Goge, R. Moise, Alami, Bg. Barbu, Șt. Pănoiu, Al. Despa
Antrenor: Mihai Iosif

Chindia: D. Moldovan – Căpușă, P. Iacob, Celea, C. Dinu – Neguț, S. Suciu, Popadiuc, A. Șerban – D. Popa, D. Florea
Rezerve: Căbuz – Ad. Ioniță, Cherchez, Corbu, Kocic, Matiș, Martac, Roumpoulakou, M. Șerban
Antrenor: Emil Săndoi

Citeşte şi „RAPIDUL TERMINĂ ÎN PRIMELE 8 ECHIPE ALE LIGII 1!”. PRONOSTICUL OFERIT DE UNUL DINTRE FOȘTII ANTRENORI AI GIULEȘTENILOR

adrian balanliga 1chindia targovisterealitatearapid