SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Iosif, mâhnit de arbitrajul din Liga 1: ,,Parcă nu mai e doar greşeală”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 23:23,
MIHAI IOSIF
MIHAI IOSIF

Rapid Bucureşti se pregăteşte să dea piept în weekend cu CFR Cluj, în derby-ul etapei a 12-a din Liga 1. Meciul se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Mihai Iosif, antrenorul giuleştenilor, înaintea acestuo joc se declară foarte nemulţumit de greşelile de arbitraj din acest sezon înmpotriva Rapidului. Acesta speră să nu se mai întâmple ca formaţia ,,alb-vişinie” să fie dezavantajată.

,,Am fost privați de foarte multe lucruri în anumite meciuri. Sperăm să nu se mai întâmple. Vrem doar un arbitraj corect, nu pro-Rapid, doar baza cu acest nume o vrem. Toți greșim, dar când toate ți se întâmplă numai ție, parcă nu mai e doar o greșeală. Fiecare se uita în grădina lui. Nu am avut nici o greșeala în favoarea noastră, doar în defavoare.

Alex Ioniță s-a antrenat și el cu noi de o lună de zile și sperăm să-l punem cât mai repede pe picioare. E acasă. Speră să redevină ceea ce fost și chiar mai bun de atât. E foarte serios, foarte motivat, un baiat educat, civilizat, care iubește fotbalul și mai are multe de demonstrat.”, a declarat Mihai Iosif, pentru Digisport.

Citeşte şi RAPID, FĂRĂ GALERIE LA DERBY-UL CU CFR! ANUNŢUL PELUZEI NORD: ,,DEZAPROBĂM DISCRIMINAREA”

arbitrajliga 1mihai iosifrapidrealitateacfr