Mihai Iosif, optimist înaintea debutului în Liga 1! Ce obiectiv are Rapidul în noul sezon

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 17:29,

Antrenorul principal al giuleștenilor a vorbit la conferința de presă dinaintea primului joc al echipei sale din Liga 1!

Rapid a promovat în prima ligă după șase ani de absență, iar acum așteaptă marile derby-uri în fața propriilor suporteri. Giuleștenii vor avea însă de așteptat până vor primi sprijinul fanilor pe noul stadion, astfel vor trebui să joace într-o altă locație meciurile de acasă, iar prima variantă luată în calcul de conducere a fost Arena Națională.

„Alb-vișinii” vor debuta duminică, de la ora 21:30, în compania celor de la Chindia Târgoviște, câștigătoarea play-out-ului din sezonul precedent. Întrebat despre planurile echipei sale în noul an, Mihai Iosif a declarat că își dorește ca formația sa să facă o figură cât mai frumoasă și vrea să îi facă fericiți pe suporterii echipei, care sunt așteptați într-un număr cât mai mare încă din prima rundă.

„După şase ani suntem în Liga 1. Sperăm să facem o figură frumoasă, iar istoria, tradiţia, ne obligă să ţinem steagul sus. Sperăm să-i facem fericiţi pe suporteri. Mai greu a fost în Liga 2. Atunci a fost tensiunea mai mare, n-am avut suporterii, dar emulaţia asta de acum e bine venită.

Gestionăm situaţia. Venirea lui Cristi Săpunaru e un mare plus pentru toată lumea. Trebuie să fim o mare familie. Omogenitatea va fi singura problemă şi sper să o rezolvăm cât mai repede. Am un prim 11 în cap, dar mai e nevoie de timp. Liga 1 va arăta mult mai frumos.

Ne-am dorit mult să jucăm în Bucureşti şi mă bucur că s-a întâmplat acest lucru. Sper că vor mai veni doi, trei jucători. Nu ştiu sumele transferurilor, nu ştiu bugetul. Sunt mulţumit de jucătorii veniţi. La Rapid nu vin decât jucători cu caracter, înainte de calităţile fotbalistice”, a declarat Mihai Iosif.

Cristi Săpunaru, despre obiectivul Rapidului în acest sezon

„Anul ăsta va fi un an de tranziţie pentru Rapid. Nu trebuie decât să rămânem în Liga 1 ca anul următor să sperăm la mai multe, la mult mai multe. O să ne bucurăm să vedem suporteri după pandemie. Cea mai mare lipsă a unui sportiv e să nu vadă suporteri în tribună. Cei care iubesc Rapidul vor fi în tribună”, a spus și apărătorul Rapidului.

Citește și ALIBEC, AȘTEPTAT CU BRAȚELE DESCHISE LA RAPID: „MAI DISCUT CU CEI DE LA KAYSERIPOR!”

cristi săpunarumihai iosifrapidrealitateadeclaratii