Mihai Pintilii, depistat pozitiv la testul COVID-19! Cine va sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 15 octombrie 2021, ora 07:44,
Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

FCSB traversează o perioadă foarte complicată, asta după ce numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut semnificativ în ultimele zile în cadrul lotului.

FCSB se află în goana după liderul CFR Cluj, însă vicecampioana României va fi nevoită să se descurce fără antrenorul Edi Iordănescu, dar și fără mai mulți jucători importanți în următoarele dispute. Astfel, la duelul de sâmbătă, contra celor de la CS Mioveni, bucureștenii nu pot conta pe mai mulţi fotbaliști, din cauza accidentărilor, dar și simptomelor de coronavirus.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Acum, FCSB nu se poate baza la meciul cu CS Mioveni nici pe ajutorul lui Mihai Pintilii, care a fost depistat şi el pozitiv la testul COVID-19, scrie Fanatik. Acesta s-a ocupat de echipă în ultimele zile, în lipsa lui Edi Iordănescu.

În aceste condiţii, cel care va oferi indicaţii de pe margine în jocul contra celor de la CS Mioveni, de sâmbătă, va fi Eugen Nae, antrenorul cu portarii adus de urgenţă la FCSB. Acesta a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Olăroiu şi a venit la gruparea ,,roş-albastră” pentur o scurtă perioadă.

,,Mă duc două săptămâni, până revin titularii de pe bancă. Mă duc să ajut.”, a declarat Eugen Nae, pentru AS.RO.

CITEȘTE ȘI SITUAȚIE GREA PENTRU EDI IORDĂNESCU, DUPĂ FOCARUL DE COVID-19! CE JUCĂTORI MAI ARE FCSB LA DISPOZIȚIE

mihai pintiliiCovid-19liga 1realitateafcsbeugen nae