Mihai Rotaru, cu cărțile pe față! Ce spune despre transferul lui Chipciu + negocieri cu trei fotbaliști

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 08:05,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Patronul celor de la CS U Craiova a vorbit despre campania de achiziții pe care o pregătește în această iarnă și a dezvăluit că lucrează chiar în aceste momente la perfectarea primelor mutări!

Oltenii sunt gata să se întărească în perioada de mercato, asta după ce și-au arătat vulnerabilitățile în prima parte a sezonului. După apariția unor nume precum Adrian Rus, Andrei Rațiu sau Alexandru Chipciu, finanțatorul grupării din Bănie a ținut să lămurească situația și a oferit mai multe detalii despre transferurile pregătite.

Concret, Mihai Rotaru a dezmințit toate informațiile privind venirea lui Chipciu și a dat de înțeles că nu ia în calcul aducerea mijlocașului din Gruia. Totodată, CS U Craiova se află în negocieri cu doi fundași centrali, dar și cu un jucător ofensiv, care să poată acoperi mai multe zone din atac. Rotaru nu a dat numele celor trei, însă speră ca în zilele următoare să ajungă la un acord cu aceștia.

Nu este real. Nu avem negocieri cu Chipciu. Avem negocieri cu doi fundaşi centrali, sperăm să luăm măcar unul, și cu un atacant care poate juca pe toate cele trei poziții din față, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Citește și Cât timp va lipsi de pe teren Lyes Houri: „El va fi operat în Franța săptămâna viitoare”

chipciuliga 1csu craiovamihai rotarudeclaratii