Mihai Rotaru nu crede în topul emis despre fanii echipelor din România: „Rapidul nu poate avea niciodată suporteri mai mulți decât noi!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 16 februarie 2024, ora 09:13,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

INSCOP a realizat un sondaj prin care se arată câți susținători au echipele din România. Topul este condus autoritar de către FCSB.

Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, pune la îndoială aceste statistici. Iată cum a reacționat după ce a văzut cifrele înregistrate.

„Rapidul nu poate avea niciodată suporteri mai mulți decât noi!”

Eu cred că domnul Șucu a cerut sondajul. Trebuie să ne uităm cum poți avea rezultate greșite într-un sondaj. Ar fi construirea greșită a eșantionului reprezentativ. Eu am construit chestionare și știu că pot apărea probleme.

A doua, interpretarea datelor. Eu știu că Rapidul nu poate avea niciodată suporteri mai mulți decât noi. Lumea e supărată pe noi pentru că în ultimii ani am stagnat. Anul trecut, chiar am coborât ștacheta.

După anul 2020, suporterii noștri se așteptau să creștem. Suporterii sunt supărați pe noi. Acum câțiva ani vă spuneam că avem un raport de 8-2 în favoarea noastră, față de cealaltă echipă din Craiova. Sondajul arată un raport de 9-1”, a spus Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

După FCSB, urmează în topul preferințelor românilor echipe precum Dinamo, Rapid și Universitatea Craiova.

csu craiovamihai rotaru