SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Rotaru se laudă că echipa sa are mai mulți suporteri decât FC U: „S-a văzut că s-a tras o linie!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 08:16,
SUPORTERI CS U CRAIOVA
SUPORTERI CS U CRAIOVA

Patronul celor de la CSU Craiova a vorbit despre meciul așteptat de toată Bănie cu sufletul la gură, împotriva clubului patronat de Adrian Mititelu!

Cele două formații se vor întâlni duminica viitoare, pe 3 octombrie, pe stadionul Ion Oblemenco, în runda cu numărul 11 din Liga 1. Întrebat despre derby-ul Olteniei, Mihai Rotaru a ținut să transmită clar că nu este un meci de orgoliu împotriva rivalei din Craiova și consideră că echipa sa este mult mai iubită în oraș, în comparație cu cea a lui Adrian Mutu.

Totodată, finanțatorul celor de la CSU a mărturisit că abia aștepta ca cei de la FC U să promoveze în Liga 1 pentru ca suporterii să se delimiteze și să arate clar de partea cui sunt.

Nu e un meci de orgoliu cu cealaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20, cu 5500 – 6000 de spectatorI. De-asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Pro Sport.

Citește și „FIERBE” BĂNIA! CE SPUNE LAURENȚIU REGHECAMPF DESPRE MARELE DUEL CU ADRIAN MUTU

csu craiovamihai rotarudeclaratiifc u craiovaliga 1realitatea