SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Stoica, afectat de infectările de la FCSB: ,,N-am luat în calcul Delta ăsta, care-i mai rapid decât Kylian”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 19:48,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB a fost lovită de COVID-19 din nou. Staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, a ieşit pozitiv la ultimele teste şi va fi astfel indisponibil pentru jocul de sâmbătă cu CS Mioveni.

Pe lâng staff şi câţiva jucători din lot, la FCSB sau infectat cu COVID-19 şi oamenii care îl ajutau pe Mihai Stoica, managerul general al clubului, să-şi ţină întâlnirile online cu fanii.

După apariţia şi acestor cazuri de Coronavirus, Mihai Stoica a decis să suspende întâlnirea cu fanii pentru o dată viitoare, când lucrurile se vor mai linişti.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, DELIR DUPĂ ANUNŢUL LUI REGHECAMPF. „SUNT PREA FRUMOASĂ ŞI PREA MARE!”

,,Am promis că săptămâna asta facem un live, dar n-am luat în calcul Delta ăsta, care-i mai rapid decât Kylian și mai pervers decât… (completați voi).

Din păcate, ambii colegi cu care-l realizam sunt pozitivi. Ne auzim/vedem după ce se negativează, sper eu după a 5-a victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1.”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Citeşte şi PELUZA NORD VREA SĂ IA MĂSURI ÎN PRIVINŢA ACCESULUI PE STADIOANE: ,,VORBIM ŞI CU MM STOICA! NE GÂNDIM SĂ MERGEM LA LIGĂ ŞI GUVERN

Covid-19fcsbrealitateamihai stoica