VIDEO | Mihai Stoica, despre varianta Sorescu la FCSB: ,,El nu trebuie să fie propus! E unul dintre cei mai buni”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 12:21,
Mihai Stoica, FCSB
Mihai Stoica, FCSB

Înaintea debutului noului sezon de Liga 1, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit despre subiectele din jurul echipei ,,roş-albastre”.

Oficialul de la FCSB a vorbit şi despre varianta ca Deian Sorescu să ajungă la echipa din Berceni tocmai de la rivala Dinamo. Mijlocaşul ar fi fost propus pentru un transfer la echipa lui Becali din cauza restanţelor financiare din Ştefan cel Mare.

Deian Sorescu, sursa foto: captură Digi Sport

Mihai Stoica spune despre Sorescu că este unul dintre cei mai buni jucători din România şi încă o dată îi pare rău că în momentul în care era la Timişoara fotbalistul, nu ştia despre el că putea evolua pe mai multe poziţii.

,,Deian Sorescu nu trebuie să fie propus FCSB, este unul dintre cei mai buni jucători din România la momentul acesta. Orice jucător foarte bun ne interesează, nu știu cine ar putea să-l propună.

Poziția pe care evoluează Deian Sorescu este ocupată de câțiva jucători la noi, nu mi se pare fair să discut despre un jucător care nu știu dacă va ajunge la noi vreodată. Mie personal îmi place foarte mult Deian Sorescu și îmi pare rău că atunci când a plecat de la Timișoara habar nu aveam că este un jucător polivalent.”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă.

Citeşte şi ISTVAN KOVACS, DIN NOU PE RADARUL LUI MIHAI STOICA: ,,DACĂ SE VA CONTINUA AŞA, NU AVEM NICIO ŞANSĂ LA TITLU”

realitateafcsbmihai stoicasorescudinamo