SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Stoica, dialog fabulos în vestiarul FCSB-ului cu Vali Creţu: ,,Când am auzit, mi s-a făcut rău”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 20:27,
MM STOICA
MM STOICA

FCSB a câştigat meciul cu cei de la FC U Craiova 1948, scor 1-0, după ce fundaşul Valentin Creţu a obţinut un penalty în repiza secundă a jocului din Bănie.

După meciul cu oltenii, la interviuri, Valentin Creţu a declarat că a obţinut penalty-ul pentru că a fost mai ,,şmecher” decât fundaşul Diallo, al celor de la FC U Craiova 1948.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacţionat după cele declarate de Valentin Creţu la finalul meciului cu oltenii. Oficialul formaţiei bucureştene a dezvăluit ce discuţie a purtat în vestiar cu fundaşul dreapta aşl vicecampioanei.

,,De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Aseară și-a prezentat scuzele față de Todoran, pe care l-a atacat complet aiurea.

Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar a zis: ‘Păcat că n-am și minte’. El știe cum e.

Aseară, după joc, am intrat în vestiar și i-am spus să fie atent la ce declară. ‘Păi, deja am declarat’, mi-a răspuns. ‘Ce ai declarat, mă?!’ Când am auzit, mi s-a făcut rău!”, a declarat Mihai Stoica, pentru Digisport.

Citeşte şi EXCLUSIV | DECLARAȚIA SERII ÎN FOTBALUL ROMÂNESC: ”DACĂ MAI BEAU O STICLĂ DE RACHIU, MĂ FAC CAMPION”. CINE VISEAZĂ SĂ IA TITLUL ÎN LIGA 1

realitatealiga 1vali cretufcsbmihai stoica