Mihai Stoica, impresionat după meciul cu FC Botoşani: ,,Rar mi-a fost dat să văd asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, ora 21:56,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB s-a impus în meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 3-1. Formaţia lui Toni Petrea a revenit spectaculos, după ce scorul la pauză a fost de 1-0 pentru moldoveni.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit după ce ,,roş-albaştrii” s-au impus în meciul cu FC Botoşani. Oficialul de la gruparea patronată de Gigi Becali s-a declarat impresionat de arbitrajul lui Horia Mladinovici, centralul partidei de pe Naţional Arena.

Citeşte şi EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN ANUNȚĂ O ADEVĂRATĂ LOVITURĂ ÎN LIGA 1: „NICI MAMA LUI BECALI SAU A LUI ROTARU NU O SĂ MAI FACĂ ASTA!”

În minutul 60 al jocului cu FC Botoşani, Valentin Creţu a atins mingea cu mâna, iar arbitrul a luat decizia corectă, de a dicta lovitură liberă, deşi mingea a fost atinsă la limita careului ,,roş-albaştrilor”.

,,Rar mi-a fost dat să văd un arbitraj atât de bun ca cel de aseară. Nu pot să spun că îmi place sau nu Mladinovici, dar ieri a avut un arbitraj de pus în ramă.

Aici e o decizie chirurgicală! Putea să dea penalty, greșea, și se făcea 2-0. O decizie de arbitraj excepțională! Un moment decisiv pentru acest meci.”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekomsport.

Citeşte şi CLAUDIU KEŞERU, APROAPE SĂ-I IASĂ DIN GRAŢII LUI GIGI BECALI: ,,AM ZIS CĂ E DE TALIE MONDIALĂ! ACUM NU ŞTIU CE SE ÎNTÂMPLĂ”

realitatealiga 1mihai stoicafcsbHoria Mladinovicibotoșani