Mihai Stoica, îngrozit de un jucător de la CFR Cluj: „Noi nu avem ca el! Bate totul perfect!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 08:48,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB va da piept etapa următoare cu CFR Cluj, în Gruia. Mihai Stoica, managerul general al bucureștenilor, se teme de unul dintre jucătorii lui Dan Petrescu.

Mai exact, Meme l-a evidențiat pe veteranul Ciprian Deac. Iată ce a spus despre fotbalistul ardelenilor.

„Noi nu avem ca el! Bate totul perfect!”

Mi se pare că Deac bate bine peste primul şi de acolo ies toate astea. Nu mi se pare nimic lucrat. Eu am altă teorie. E psihoza echipelor care joacă împotriva CFR-ului. Când e corner, e jumătate gol şi chestia asta o ai în cap.

Şi noi facem astea, dar dacă ăla care bate nu ridică mingea de la pământ… ce să facem? Noi nu avem ca Deac, Deac bate totul perfect. Noi nu prea avem! La mai mult de jumătate din cornerele noastre nu se ridică mingea, zici că e minge medicinală.

La antrenamente totul merge perfect, la meci tremură puţin gladiolele. Chiar o să-i pun pe ai mei să filmeze ce lovituri libere, din zonă centrală, execută jucătorii noştri. Ei dau numai în vinclu, deci numai în vinclu le dau. Aproape toţi!

Și văd jucători, nu ai noștri, stresați la meciuri, speriați, care bat să treacă faza. Am văzut multe în 30 de ani de fotbal și nu mă mai miră nimic. Deac bate fantastic!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

cfr clujciprian deacfcsbmihai stoica