Mihai Stoica, reacție după ce UEFA a pedepsit FCSB: „Tot atâția o sa fim când vom juca primul meci în Ghencea!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 16 august 2022, ora 15:16,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB va juca joi contra celor de la Viking FK în play-off-ul Conference League. Sancționată după evenimentele de la partida cu Dunajska Streda, FCSB tot va beneficia de un număr mare de susținători contra norvegienilor.

Mihai Stoica, managerul general al „Roș-Albaștrilor”. a transmis un mesaj motivator pentru fanii echipei, doar că cei de la CSA s-ar putea supăra în urma afirmației sale.

Ce a transmis Mihai Stoica înaintea meciului cu Viking FK!

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea…”, a transmis Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

„Vă așteptăm alături de noi!”

„Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă… Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, au transmis cei de la Peluza Nord, pe contul de Facebook.

FCSB va juca joi, 18 august, în play-off-ul Conference League contra celor de la Viking FK. Partida va avea loc la București, de la ora 21:30.

fcsbmihai stoica