Mihai Stoica, scandalizat: „Bătaie de joc! Nu credeam că voi asista vreodată la așa ceva, ei doi au regim special”

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 22:57,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

 

Mihai Stoica a recunoscut că FCSB n-ar fi meritat victoria la Cluj-Napoca, dar s-a plâns de maniera de arbitrajul a „centralului” Ovidiu Hațegan.

„Nici n-am avut ocazii să zicem că merita mai mult. Târnovanu a apărat de la 11 metri, e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit pentru că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect!

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am avut vizita celor de la CCA, care ne-au arătat faza asta şi au spus că atunci când mâna se duce spre fața jucătorului şi se foloseşte ca o armă, nu s-a zis despre intensitate… Acolo n-a sărit normal, de galben. Dacă jucai în superioritate din minutul 20, era altceva.

Sunt nişte greşeli odioase! E bătaie de joc! Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu, apoi ei dau galben.

Chipciu face niște istericale, aruncă mingea. Tu, Hațegan, nu îi dai cartonaș galben. Nu îmi vine să cred că am asistat la un astfel de meci arbitrat de Hațegan.

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter – Atletico”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

fcsbmihai stoica