Mihai Stoica, scandalizat de ultima decizie luată la loturile naționale: „Nu îi mai spală nici Dâmbovița!”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 08 octombrie 2020, ora 11:18,
mihai-stoica-fcsb

Noul manager general al FCSB rămâne la fel de vocal și în perioada de pauză a Ligii 1. 

După ce s-a războit cu dinamoviștii în zilele ulterioare derbyului, MM Stoica a găsit o nouă țintă în această săptămână. Acesta este nemulțumit că acțiunile loturilor de juniori ale României nu au fost anulate în această perioadă, deși amenințarea virusului este din ce în ce mai mare pentru jucătorii reprezentantivelor respective. Oficialul deținătoarei Cupei României și-a spus oful pe o rețea de socializare.

„Există o situație alarmantă la lotul României U19.

Oficialii FRF nu vor să anuleze acțiunea fără sens a echipei naționale de juniori născuți în 2002. Acțiune care constă în niște antrenamente și un mare meci de verificare sâmbătă cu Dinamo. Am fost informat că cinci jucători sunt izolați într-un hotel la Snagov, doi dintre ei se pare că prezintă și simptome. În plus, acțiunea lotului U17 a fost anulată, fiindcă doi jucători au fost testați pozitiv. Problema e că ambele loturi locuiau în același hotel.

L-am rugat pe celebrul doctor Meiu să nu riște să se infecteze jucătorii. Răspunsul a fost incredibil. “Până nu suntem siguri că sunt pozitivi, nu anulăm”, zice acest om care a depus jurământul lui Hippocrate. Arogant și insolent.

Cei care au la această oră în mâini soarta acestor copii consideră că, dacă mâine dimineață jucătorii vor fi testați negativ, e totul perfect. Nu e, domnilor. Virusul e ticălos, se poate ascunde câteva zile. Dacă în viitorul apropiat, se va infecta vreun tânăr internațional, nu vă veți spăla pe mâini cu toată Dâmbovița și afluenții săi.

Deci ne rămâne doar să sperăm ca cea mai valoroasă generație de juniori a ultimilor ani să nu se infecteze. Exclusiv din cauza lui Meiu”, au fost cuvintele oficialului roș-albaștrilor.

 

Există o situație alarmantă la lotul României U19. Oficialii FRF nu vor să anuleze acțiunea fără sens a echipei…

Publicată de Mihai Stoica pe Miercuri, 7 octombrie 2020

 CITEȘTE ȘI –>> Contre între doi fotbaliști ai Stelei: “Am văzut că are doar cerculețe și triunghiuri în notițele lui!”

coronavirusromania u19realitateamihai stoicarețea de socializarepostare
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului