Mihai Stoica, vehement la adresa lui Tavi Popescu: „Nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 11:20,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Octavian Popescu este din ce în ce mai criticat de lumea fotbalului românesc. Puștiul FCSB-ului nu mai surprinde așa cum o făcea sezonul trecut.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit despre Tavi. Iată ce a declarat Meme.

„Nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând!”

„E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu absolut orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, nu am vorbit de mult cu el. L-am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, bineînțeles, și va trebui să se lupte cu Coman și Miculescu. Altfel, îi va fi foarte greu să joace.

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai prezintă foarte mult interes. 

Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach. Sunt niște impostori care prostesc jucătorii. Impostură este asta! Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

„Nu-mi place nici atitudinea lui!”

„El a făcut anul trecut un campionat senzaţional, cu 10 goluri marcate. Doar că, forma lui slabă, şi eu am atras atenţia, vine din play-off. El din play-off a început să nu mai facă lucrurile cum trebuie. Nu-mi place nici atitudinea lui, am impresia că nu înţelege situaţia în care se află.

Nu e intr-o situţie bună acum, iar el e preocupat de cum arată. Joacă prima dată fotbal, acum eşti în momentul în care trebuie să joci fotbal. Acelaşi lucru mi s-a întâmplat şi mie, să ştii, de aia ştiu”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orangesport.

fcsbmihai stoicaliga 1octavian popescu