Mihai Stoichiță crede în șansa României de a câștiga Campionatul European: „Absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 martie 2023, ora 15:59,
MIHAI STOICHIȚĂ
MIHAI STOICHIȚĂ

Mihai Stoichiță, oficialul FRF, a vorbit despre naționala României U21. Se pare că acesta are mari speranțe în tinerii „tricolori”.

Mai exact, Stoichiță consideră că elevii lui Emil Săndoi pot câștiga Campionatul European la tineret. Iată ce a spus.

„Absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri!”

„De câteva zile stau numai la echipele naționale și mă uit și eu când intru la o ședință ce e în jurul meu. Mă uitam ieri (n.r. – marți) la U21, pentru că m-am dus și am stat cu Emil Săndoi și cu băieții la o analiză a meciurilor Portugaliei, și când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Și noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa națională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Și când m-am uitat la ei le-am spus: ‘cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câștig Campionatul European’. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare poate să vină după ce termină acțiunea din vară Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiți la ei, păi când spui numele astea, probabil dacă ai avea echipa națională U21 pe mână te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru cei de la Fanatik.

mihai stoichitaNationala Romaniei U21