Noi detalii despre starea de sănătate a lui Eriksen: ,,E stabil, dar rămâne internat pentru investigaţii”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 12:31,
Christian Eriksen
Christian Eriksen

Christian Eriksen a trecut prin clipe dificile, după ce s-a prăbuşit pe gazon în partida de la Campionatul European dintre Danemarca şi Finlanda, scor 0-1.

După ce i s-au făcut primele manevre de resuscitare pe teren, Eriksen a fost transportat la spital în Copenhaga, unde a fost stabilizat de medici, iar acum se află în afara pericolului.

 

Sursa foto: Twitter

 

Echipa Danemarcei a dat un comunicat acum prin care oferă ultimele detalii despre starea lui Christian Eriksen. Danezii spun că fotbalistul este stabil în acest moment, dar va rămâne în spital pentru mai multe investigaţii.

 

,,Ultimele informaţii. În această dimineaţă am vorbit cu Christian Eriksen, care a transmis recunoştinţa sa colegilor. Starea sa de sănătate e stabilă, va rămâne în continuare internat pentru a-i fi efectuate teste amănunţite. Vrem să mulţumim tuturor pentru mesajele de încurajare transmise lui Eriksen, familiie regale din Danemarca şi Anglia, fanilor, jucătorilor şi cluburilor! Încurajăm pe toată lumea să trimită mesaje către federaţia daneză, care vor fi transmise mai departe către Chiristian şi familia sa.”, apare în comunicatul dat de danezi pe Twitter.

 

Meciul dintre Danemarca şi Finlanda a fost întrerupt aproape două ore după evenimentul neplăcut care a avut loc la Copenhaga.

 

Sursa foto: Twitter

 

Citeşte şi EURO 2020 | MESAJE SPECIALE PENTRU ERIKSEN DE LA VEDETELE MONDIALE DIN FOTBAL

christian eriksendanemarcaeuro 2020stare de sanataterealitateafinlanda