Ministrul Eduard Novak nu a dat uitării conflictul cu Ana Maria Popescu: ,,Am lăsat-o pe ea să se desfășoare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 08:40,
Eduard Novak şi Ana Maria Popescu
Eduard Novak şi Ana Maria Popescu

Eduard Novak, ministrul Sportului şi Tineretului din România, nu a uitat de episodul neplăcut prin care a trecut alături de Ana Maria Popescu, când aceasta s-a întors cu o medalie de la Tokyo.

Medaliată cu argint la Tokyo, Eduard Novak a declarat despre sportivă atunci că nu putea face mai mult nici dacă sportul avea o finanţare mai mare, iar la întoarcerea în ţară, Ana Maria Popescu l-a taxat pe ministrul Sportului şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

Acum, Eduard Novak, medaliat şi el cu argint la Jocurile Paralimpice, susţine că a fost înţeles greşit pentru declaraţia pe care a dat-o la momentul respectiv şi o înţelege perfect pe Ana Maria Popescu, fiind şi el, de asemenea, sportiv.

,,A fost o declarație probabil … câteodată nu mă exprim corect românește și a fost o declarație înțeleasă greșit. Eu am fost printre primii care a felicitat-o. Dacă nici eu nu cunosc sportul de performanță, atunci nu o mai face nimeni. O înțeleg, știu ce simte un sportiv după atâția ani de muncă. La noi câteodată există o atitudine de reproș, tot timpul căutăm problemele la alții. Cel mai ușor e să spui că nu sunt bani suficienți. A fost un moment ciudat atunci, dar am lăsat-o pe ea să se desfășoare.

Și eu când am luat o medalie am fost așteptat de o singură doamnă care m-a strigat pentru un interviu și am întrebat-o de la ce televiziune e. Mi-a spus că e de la Romantica. E normal să simți o frustrare.”, a declarat Eduard Novak, pentru ProSport.

Eduard Novak şi Ana Maria Popescu
Eduard Novak şi Ana Maria Popescu

Citeşte şi EDUARD NOVAK INTERVINE ÎN CONFLICTUL DINTRE FCSB ȘI CSA! PE CINE VEDE „ADEVĂRATA STEAUA”

conflictana maria popescuEduard Novakrealitatea