Mircea Lucescu laudă echipa din Giulești: „Rapid este organizată pentru performanță”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 16 februarie 2024, ora 23:35,
Rapid
Rapid

Echipa Rapid a învins FC Hermanstadt, pe teren propriu, cu 2-0, în etapa a 26-a a Superligii.

Rapid este organizată pentru performanță”, susține Mircea Lucescu

Golurile au fost marcate de Ermal Krasniqi (54) și Albion Rrahmani (66). După această victorie, a cincea din tot atâtea meciuri în 2024, Rapid ajunge la 48p și reduce la 6 diferența față de FCSB, care joacă luni, în deplasare, cu “U” Cluj-Napoca.

La meci a asistat și Mircea Lucescu. Acesta a antrenat Rapid între 1 iulie 1997 și 20 noiembrie 1998, după care în perioada 28 aprilie 1999 – 30 iunie 2000.

L-a pregătit la vremea respectivă inclusiv pe actualul tehnician al lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, care a jucat la Rapid între 1998 și 2007.

A fost un meci bun. Rapid a exagerat puțin în prima repriză când a forțat pe axul central, apoi, în repriza a doua, a forțat pe lateral și a marcat două goluri. A fost un meci echilibrat, mi-a plăcut și Sibiul, Măldărășanu face o treabă excelentă acolo.

Campionatul începe să fie la nivel european. Nu la cel mai înalt nivel, dar așa, în zona medie, ne situăm acolo. Cu cât va fi mai mult interes pentru primele trei locuri cu atât va fi mai bine și fotbalul va evolua

E un lucru extraordinar că Rapid a ajuns la cinci victorii din tot atâtea posibile în 2024. Se vede că Rapid este organizată pentru performanță.

Domnul Șucu își face treaba așa cum trebuie. Așa cum a demonstrat în afaceri că se pricepe, așa și aici a ajuns să aibă un rol extrem de important și rezultelele se văd. E prea devreme să vorbim despre campioană, dar Rapid merită felicitări”, a spus Lucescu.

mircea lucescu