Mircea Lucescu, reacție clară după victoria Corvinului contra CFR-ului: ”Aș vrea să îi revăd în finală!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 02 aprilie 2024, ora 23:09,
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Divizionara secundă, Corvinul Hunedoara, a eliminat-o din Cupa României, marţi, pe CFR Cluj, după ce i-a aplicat o corecție, scor de 4-0.

Astfel, CFR a fost eliminată, iar Corvinul a produs o mare surpriză, având în vedere că nu are nici drept de promovare.

După meci, Mircea Lucescu a oferit mai multe declarații.

El a încercat să explice unde au greșit cei de la CFR.

”Felicitări publicului care a fost extraordinar și care a menținut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au făcut o demonstrație de forță și de inteligență tactică și mai ales felicitări pentru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a organizat echipa și felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puțin de divizia A.

Rezultatul e important, dar e important doar dacă aduce un alt rezultat. Dacă nu, va fi considerat o întâmplare. Aș vrea să îi revăd în finală, să joace de aceeași manieră și să văd Hunedoara în divizia A.

Când un jucător face eroarea pe care a făcut-o Tachtsidis, punând echipa în inferioritate numerică, la nivelul ăsta nu mai există diferență între A și B, mai ales în ceea ce privește Cupa. Cupa este așteptată de toți jucătorii din eșaloanele inferioare pentru a ieși în evidență. Știam că din punct de vedere al disponibilității de joc, jucătorii hunedoreni vor fi superiori.

Ceilalți au intrat puțin blazați în teren, puțin relaxați. Faptul că a făcut un astfel de gest care a pus echipa în inferioritate a compromis și rezultatul, și valoarea antrenorului, și valoarea celorlalți jucători. Un jucător profesionist nu are voie să facă astfel de gesturi”, a spus Mircea Lucescu, citat de sport.ro.

corvinulmircea lucescucfr