Mircea Rednic a avut un déjà vu la meciul cu FC Hermannstadt: „Nu e prima oară când înscriem pe final”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 02 decembrie 2023, ora 18:24,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

UTA a învins FC Hermannstadt cu 2-0, în etapa a 18-a a Superligii, cu două goluri marcate pe final de meci.

Nu e prima oară când înscriem pe final”, a spus Mircea Rednic, amintitndu-și de meciul cu Dinamo

În urma acestui rezultat, formația antrenată de Mircea Rednic a urcat pe locul 9 în clasament, cu 22p, în timp ce gruparea sibiană rămâne pe 6, cu 25p.

La finalul partidei, tehnicianul gazdelor a dat vina pe gazonul foarte greu. „E o victorie meritată cu ocazii multe. Țin să felicit ambele echipe ținând cont de starea gazonului. Mie mi-a fost greu să ajung până la suporteri să îi salut.

Am jucat foarte bine pe un teren greu, cu o apărare foarte bună. E foarte greu să ai stabilitate bună. Am avut încredere. Nu e prima oară când înscriem pe final.

Cu Dinamo am câștigat în minutele de prelungire. Chiar dacă am avut probleme, cei care au intrat au jucat foarte bine. Merită felicitările mele și ale noastre.

Le e greu și suporterilor. Țin să le mulțumesc. M-aș bucura ca ei să fie prezenți și să susțină echipa și în Cupă”, a declarat Mircea Rednic.

Pentru UTA urmează meciul din 5 decembrie, cu FC Voluntari, pe teren propriu, în etapa a 3-a, ultima din Grupa D a Cupei României. având 3p, formnația arădeană se califică în cazul unei victorii.

Îi este suficient și un egal, dar numai dacă Universitatea Craiova pierde cu Farul al 2 goluri diferență.

mircea rednic