Mircea Rednic i-a răspuns patronului FCSB: ”Gigi n-a câștigat nimic de 3-4 ani. Noi la anul ne luptăm pentru titlu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 22 februarie 2019, ora 11:42,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Dinamo o va întâlni pe Dunărea Călărași în etapa cu numărul 25 a Ligii 1. Mircea Rednic a susținut conferința de presă a meciului, alături de directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu.

Antrenorul lui Dinamo, a discutat la conferința de presă despre întâlnirea cu Dan Alexa: ”Întâlnirea va fi frumoasă. Situația e clară. Si noi, dar și ei au nevoie de puncte. O să fie o atmosferă frumoasă. Dunărea este o echipă solidă. Au venit jucători noi, care au calitate. Acasă joacă cu mai multă agresivitate. E o echipă în forma. Dan face o treaba foarte bună.”

”Puriul” a vorbit despre obiectivul principal pe care echipa îl va avea sezonul următor- câștigarea campionatului. Acesta este de părere că bugetul formației din Ștefan cel Mare poate susține lupta la titlu: ”Titlul, anul viitor asta ne propunem. Avem timp suficient să ne pregatim. Preocuparea mea principală este să devenim omegeni, iar jucătorii să se pună la punct cu pregatirea fizică. Bugetul lui Dinamo eu zic că poate susține lupta la titlu. Când a venit Cosmin Contra au fost aproape să câstige campionatul, iar bugetul era mult mai mic ca acum. Nu se pune problema de retrogradare.”

FOTO: FC Dinamo

Mircea Rednic nu a rămas dator și i-a răspuns lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a ironizat pe ”câini” după ratarea play-off-ului, iar ”Puriul” i-a reamintit acestuia că nu a mai câștigat titlul de 4 ani: ”Am luat țeapă, dar nici Gigi n-a câștigat nimic de vreo 3-4 cu bani mulți. Cu bani puțini mai accepți dar ei se bat la locul 3. FCSB-Craiova e un meci important pentru campionat, dar nu mă interesează.”

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre Mattia Montini, fotbalistul care a marcat 7 goluri în 8 meciuri pentru ”câini”. Acesta a explicat că nu se pune problema unui transfer la FCSB și i-a ”înțepat” pe roș-albaștrii.

”Îmi place foarte mult. S-a adaptat și poate să joace pe mai multe poziții. Randamentul lui e foarte bun. (n.r. Transfer la FCSB?) Bugetul cel mai mare nu îți asigură succesul. Ei investesc an de an și termină pe locul 2.” a declarat Dănciulescu la conferința de presă.

conferințădinamomircea rednicliga 1dunareadănciulescu