Mirel Rădoi, condamnat după remiza cu Islanda: ,,Nu poţi să faci aşa ceva într-un moment atât de important”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021, ora 20:25,
Mirel Rădoi/Sursa foto: Profimedia Images
Mirel Rădoi/Sursa foto: Profimedia Images

România a remizat pe teren propriu cu Islanda, scor 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial, şi şi-a redus semnificativ şandele de a mai ajunge la baraj. 

Florin Răducioiu, fost mare internaţional, este de părere că Mirel Rădoi a greşit în momentul în care a declarat că vrea să plece de la prima reprezentativă, având în vedere momentul important în care se afla naţionala.

,,A fost o ieşire nefericită şi nu la momentul potrivit. Eu l-am apărat, mi-a plăcut de Rădoi în ultimele meciuri, în afară de azi. Sunt foarte supărat pe echipa lui şi pe echipa naţională şi pe el, pentru că a fost total neinspirat, dar a obţinut nişte rezultate printr-o situaţie favorabilă, pentru că noi nu ajungeam aici.

Citeşte şi Citeşte şi MIREL RĂDOI, APĂRAT DUPĂ REMIZA CU ISLANDA: ,,NU ESTE EL VINOVAT! UNII JUCĂTORI VIN LA NAŢIONALĂ DOAR PENTRU VACANŢĂ”

Nu poţi să faci, într-un moment atât de important, să faci nişte declaraţii, gata, plec, după baraj. El credea că ne calificăm la baraj, mai avem puţine şanse, e adevărat, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un moment aşa de important.

Foarte mult a contat, cred eu, din punct de vedere psihologic, să zic aşa, din punct de vedere al atmosferei, care s-a creat în sânul echipei. Cum m-aş fi simţit şi eu ca jucător, să vină Iordănescu cu două meciuri, în ultimele două meciuri când aveam şanse la baraj, gata, eu nu mai antrenez.

Este o lipsă de educaţie, lipsă de experienţă şi nu e echipă de club, nu este în divizia a 4-a, suntem la echipa naţională. Nu ştim ce a fost, de ce nu s-a înţeles cu FRF, cu preşedintele, cu cei care conduc fotbalul românesc. Sunt total dezamăgit de comportamentul lui şi, evident, iată, oarecum vorbim de o înfrângere, pentru că avem mici şanse de a ne califica.

Bineînţeles, că toate oalele se sparg în capul lui, este antrenorul echipei naţionale, a făcut şi el multe greşeli. Azi a făcut foarte multe greşeli cu schimbările. E uşor, într-adevăr, dar tu îi simţi, îi ştii.

Nu am văzut unul care să îmi fi lăsat vreo impresie din punct de vedere individual, aş spune un pic Ianis. A fost o chestiune de câţiva centimetri, acea bară, dar cred că Ianis Hagi, chiar mi-a plăcut. Maxim, care a intrat cu atitudine, bravo lui, şi ai dreptate, Ivan, care a încercat să creeze probleme.”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekomsport.

Sursa Foto: Profimedia Images (Cronos/Cristian Stavri)

Citeşte şi DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DEPRE FRF: ,,STOICHIŢĂ FACE CONVOCĂRILE, TACTICA ŞI SCHIMBĂRILE DIN TRIBUNĂ”

Florin Raducioiuromaniamirel rădoirealitateaechipa nationala