Mirel Rădoi se abţine! „Tati, de ce vorbesc aşa urât despre tine?”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 26 noiembrie 2020, ora 22:19,
rădoi

Mirel Rădoi refuză să le mai răspundă celor care l-au criticat după debutul ratat în funcţia de selecţioner. Antrenorul a anunţat că vrea să rămână alături de tricolori şi în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Florin Prunea, după ce fostul oficial dinamovist anunţase că trecerea lui la Universitatea Craiova este sigură. Selecţionerul nu pleacă de la echipa naţională, dar nici nu le va mai răspunde celor care îl critică.

„Nu ai cum să fii om de fotbal să susţii asemenea teorii. În plus, în ultima perioadă e o lipsă de respect la adresa cluburilor şi antrenorilor lor. FCSB, CFR Cluj, Craiova. S-au vorbit numai speculaţii. Adrian Mutu în locul lui Dan Petrescu, Laurenţiu Reghecampf în locul lui Toni Petrea, eu în locul lui Cristiano Bergodi sau Corneliu Papură.

Fiind oltean îmi doresc să antrenez Craiova, dar nu se poate specula cu un interviu care a fost acum ani de zile.

În momentul în care se vorbeşte că a venit o echipă la Federaţie, partea cealaltă va încerca să creeze o situaţie tensionată la nivel de echipă naţională. Lucrurile sunt vizibile şi încerc să le înţeleg. De asta voi încerca să stau cât mai departe de ele, îmi cer scuze că le-am răspuns. Copiii mă întrebau acasă „tati, de ce vorbesc oamenii aşa urât despre tine?” Dacă şi eu le voi răspunde cu aceeaşi monedă, copiii vor spune şi despre mine, şi nu asta este educaţia pe care vreau să le-o transmit” – a anunţat Rădoi la Digi Sport.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF se întinde până la finalul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2022.

 

frfselectionercraiovapruneaechipa nationalamirel rădoi
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”