Mirel Rădoi, tras la răspundere după convocarea lui Florinel Coman: „Această alegere arată lipsa de soluții!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 14:12,
Spain v Romania – UEFA Euro 2020 Qualifier
Spain v Romania – UEFA Euro 2020 Qualifier

Lista finală cu jucătorii convocați la prima reprezentativă a României continuă să atragă noi contestatari, iar deciziile lui Mirel Rădoi sunt greu de înțeles de către anumiți oameni din fotbalul românesc!

După ce a fost luat în vizor de către Gică Craioveanu din cauza absenței de la lotul național a lui Alexandru Mitriță, selecționerul Mirel Rădoi este din nou încolțit de un fost internațional român. Florin Prunea, fostul component al Generației de Aur, a analizat deciziile lui Rădoi și consideră că prezența lui Florinel Coman și a lui George Pușcaș, ambii cu probleme din cauza accidentărilor în ultima perioadă, arată lipsa de soluții pentru faza de atac.

Fostul goalkeeper este de părere că Alexandru Mitriță nu poate să lipsească de la naționala României și îl consideră pe acesta un fotbalist cu foarte multe calități, care poate să facă diferența indiferent de adversarul din fața sa. Ulterior, și Constantin Budescu a fost nominalizat de către Florin Prunea printre jucătorii care meritau să primească telegrama de convocare.

Convocarea lui Florinel Coman arată lipsa de soluții în departamentul ofensiv. Și a lui Pușcaș la fel, abia a revenit după o accidentare. Dar nu avem variante. S-a vorbit despre convocarea lui Budescu și Mitrita, iar ei sunt jucători care ar putea ajuta echipa națională.

Mitriţă nu avea voie să nu fie convocat. Este un jucător de calitate, de viteza, care face diferența, care scoate un om din joc. Asemenea jucători sunt rari. Nu cred că ne permitem luxul de a nu-l convoca la echipa națională, a declarat Florin Prunea, potrivit Pro X.

Citește și Mirel Rădoi, criticat pentru neconvocarea unui jucător: „E o greșeală mare, dar nu mai spun nimic!”

convocari romaniamirel rădoideclaratiirealitateaflorin pruneaFlorinel Comanechipa nationala