Mirko Pigliacelli, pregătit să joace pentru România: ,,Sunt de trei ani aici! Ar fi o opţiune importantă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 18:26,
Mirko-Pigliacelli

Mirko Pigliacelli, portarul celor de la Universitatea Craiova, ar putea deveni al doilea jucător care ar putea fi naturalizat să evolueze în naţionala lui Mirel Rădoi, după Camora.

Fundaşul CFR-ului a primit cetăţenia română şi a evoluat sub comanda lui Rădoi în meciurile din toamnă, când România a ratat calificarea la Campionatul European din vară.

Mirko Pigliacelli, portarul oltenilor, a vorbit despre posibilitatea de a juca pentru naţionala României. Acestas spune că este o opţiune asta, având în vedere că evoluează în Liga 1 de foarte multă vreme.

Sunt italian, m-am născut acolo şi am jucat pentru echipa naţională a Italiei la nivel de juniori. În acelaşi timp, sunt trei ani de când sunt aici, simt foarte bine în România, e a doua mea casă şi pentru mine ar fi o opţiune importantă să joc la naţionala României, de ce nu?

Înainte de a ajunge în România am jucat numai în Italia, mă simţeam în siguranţă, eram practic acasă şi credeam că, venind aici, totul va fi diferit, dar o dată cu trecerea timpului m-am simţit tot la fel de bine, poate mai bine ca acasă.”, a declarat Pigliacelli, într-un interviu pentru sponsorul Craiovei.

Din vara lui 2018, de când se află la Craiova, Mirko Pigliacelli a evoluat pentru olteni în 110 partide, în toate competiţiile.

Citeşte şi Ultimele detalii despre accidentarea lui Andrei Ivan din meciul cu UTA: “Am simţit o durere la picior!”

Mirko Pigliacellicraiovaaechipa nationalacamoraromaniarealitateamirel rădoi
bucurie cfr cluj

Un titular de la CFR Cluj, drum liber către viitoarea echipă! Ce scrie presa din străinătate

Turkish Superlig Match between Fenerbahce and Kayserispor

Cum vede Daniel Niculae o revenire a lui Săpunaru la Rapid: ,,Ştiţi pentru ce echipă îi bate inima”