MM Stoica a dezvăluit o revenire spectaculoasă: ”Şi-ar dori să se întoarcă!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 27 iulie 2022, ora 20:02,
MM Stoica
MM Stoica

FCSB are un nou tehnician. Noul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a susținut prima conferință de presă. El a spus de ce a revenit la roș-albaștri, deși după primul mandat, Gigi Becali i-a spus cuvinte „grele”. Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat, marți, că noul antrenor al echipei, după demisia lui Toni Petrea, este Nicolae Dică.

Acesta a susținut prima conferință de presă în noua postură, în preziua meciului cu FC Saburtalo Tbilisi, din Conference League. MM Stoica a discutat despre următoarele transferuri de la FCSB. Echipa lui Becali este interesată de Șafranko, fostul atacant de la Sepsi.

„Şafranko a fost un jucător care ne-a plăcut când era la Sepsi şi chiar ne-am fi dorit să-l luăm atunci, dar plecase la Mamelodi Sundowns. Am înţeles că nu s-a adaptat acolo şi ar dori să se întoarcă în Europa. Noi am vrea să-l aducem. Nu e liber de contract. E un jucător de 28 de ani, ar fi, dar nu ştiu dacă se poate realiza.

A vorbit Gigi cu un agent care cunoaşte situaţia. Să vedem, dacă se poate face bine, dacă nu sunt soluţii. Nu sunt soluţii la noi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

fcsbsafrankomm stoica