Fanii vor fi în al nouălea cer! MM Stoica anunță revenirea lui Constantin Budescu la FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 mai 2021, ora 13:45,

Mijlocașul român în vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu, este legitimat în acest moment la formația din Arabia Saudită, Damac! 

După ce s-a spus că va continua la Astra Giurgiu sau că va merge din vară la FCSB, mijlocașul a luat decizia surprinzătoare de a se transfera în zona Golfului. Ajuns la 32 de ani, Constantin Budescu și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Damac au fost imediat apreciate de către arabi.

MM Stoica a vorbit despre posibilitatea ca Budescu să revină la FCSB la finalul expirării actualului angajament cu formația arabă. Totodată, oficialul „roș-albaștrilor” a mărturisit că fostul decar al Astrei a slăbit foarte mult și consideră că în cazul în care acesta va lua în calcul plecarea de la Damac, prima variantă ar fi echipa lui Gigi Becali.

budescu

„Budescu a ajuns la 79 de kilograme, i se văd coaste, dar mai e legat de Damac încă un an de zile. Dacă Budescu pleacă din Arabia Saudită, eu cred că destinația va fi FCSB. Asta depinde de cei de acolo”, a spus Meme Stoica, managerul general al FCSB-ului.

Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018, atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab. 2.000.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului ofensiv în vârstă de 32 de ani.

Citește și FCSB nu este dorită pe noul stadion Arcul de Triumf: “Arena este gata, dar nu suntem primiți!”

mm stoicaliga 1revenire budescubudescufcsbrealitateadeclaratii