SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

MM Stoica continuă războiul cu cei de la CSA: „Sigla aia am făcut-o eu. FCSB este Steaua!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 19:29,
MM Stoica
MM Stoica

Managerul general al echipei din Liga 1 a vorbit din nou despre conflictul deschis cu „militarii” și a ținut să precizeze clar cine este adevărata continuatoare a Stelei, în opinia sa!

MM Stoica a fost de-a lungul anilor unul dintre cei mai vocali susținători ai echipei conduse de Gigi Becali și a declarat ori de câte ori a avut ocazia că vicecampioana României este Steaua, indiferent de decizia judecătorilor. Acum, oficialul FCSB-ului a mărturisit că formația lui Edi Iordănescu are de partea sa peste 90% din totalul suporterilor steliști și a dezvăluit că actuala siglă a celor de la CSA a fost creată chiar de el.

Noi avem 92 la sută din masa suporterilor, cum adică? Steaua este Claudiu Keșeru, Florin Tănase, Olaru, internaționalii români de la ora actuală. Nu poate să fie Bărbulescu, cu tot respectul. Ce siglă și nume? Sigla aia am făcut-o eu. Nu înseamnă că o hotărâre judecătorească este corectă neapărat. Bineînțeles că trebuie respectată, dar eu vorbesc moral.

Am fost și înainte, și în 2003 și după 2003. Nu s-a schimbat nimic de atunci. Poate s-a schimbat ceva în 1998, dar asta e altceva. Pentru mine, FCSB este Steaua. Bineînțeles că suntem FCSB pentru că așa scrie pe toate programele de meci, dar pentru mine e Steaua, și pentru 36.147 de spectatori care au venit la meci. Dacă juca Dinamo cu FC XYZ, nu venea nimeni la meci. Au venit să vadă derby-ul fotbalului românesc. Așa a fost promovat peste tot”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Digi Sport.

Citește și EDUARD NOVAK INTERVINE ÎN CONFLICTUL DINTRE FCSB ȘI CSA! PE CINE VEDE „ADEVĂRATA STEAUA”

fcsbcsa steauarealitateadeclaratiimm stoica