MM Stoica, mesaj clar pentru Eduard Novak: „E etnic maghiar, n-are cum să spună altceva!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 23:25,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Eduard Novak a avut un mesaj pentru Gică Hagi.

El a spus că doar cei de etnie maghiară pot comenta scandalul de la Sepsi.

MM Stoica i-a transmis un mesaj.

„E etnic maghiar, n-are cum să spună altceva. Să ne lase în pace ministrul sportului. Prea mare sensibilitate dezvoltăm noi! Nimeni n-are nimic cu ungurii în România. Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Asupriţii ăia de acasă, n-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

„Nimeni nu poate să vorbească în această speţă. Doar minoritatea maghiară si domnul Dioszegi şi toţi cei care au echipe în sporturile de echipa care înfruntă aceleaşi probleme, xenofobe, rasiste .

Şi în hochei avem aceiaşi problema, avem problema şi la baschet, şi în alte sporturi. E o chestiune generală. Nu poate să vorbeasca nici domnul Gică Hagi pe aceasta temă. Că nu o să cânte niciodată nimeni, nu o să strige lozinci împotriva machedonilor ,pentru că este o comunitate foarte mică.

Dar acest lucru, pe acest plan, când o echipă de hochei, de baschet. Tu ai confruntări în ligile naţionale si tot timpul echipa adversă strigă împotriva ta aceste lozinci, acest lucru trebuie să se termine. Eu cred, foarte bine ca s-a creat acest precedent . Foarte bine. Este un semnal de alarmă şi pentru federaţia de fotbal şi pentru celelalte federaţii şi acest lucru trebuie tratat foarte serios”, a spus Eduard Novak, la Orange Sport.

Eduard Novakmm stoicagica hagi