Condamnat în România, Dragoș Săvulescu e în culmea fericirii! A devenit tată după ce s-a folosit de o mamă surogat

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 10:45,
Dragoș Săvulescu, alături de iubita sa, Angela Martini
Dragoș Săvulescu, alături de iubita sa, Angela Martini

Omul de afaceri a devenit tată după ce partenera sa de viață a dezvăluit pe o rețea de socializare nașterea copilului lor dintr-o mamă surogat. 

Evenimentul fericit s-a petrecut pe data de 2 decembrie, iar băiețielul cuplului va purta numele Kyree Martini Săvulescu. Nașterea a avut loc într-un spital din Statele unite ale Americii, iar mama i-a mulțumit celei care a făcut posibilă această minune în viața celor doi.

”Inimile noastre sunt pline de dragoste şi fericire! Bine ai venit pe această lume, Kyree”, a fost mesajul Angelei Martini care a însoțit postarea prin care aceasta anunță apariția pe lume a bebelușului.

CITEȘTE ȘI –>> SIMONA HALEP, INTERVIU ATIPIC DESPRE VIAȚA PERSONALĂ! „PE BUNE?” / „E PREA MULT PENTRU MINE!”

Tot în urma unei postări pe o rețea de socializare, cuplul a avut mari probleme în luna august a acestui an, atunci când cei doi se aflau pe insula grecească Mykonos. Dat în urmărire internațională după o condamadre primită în țară, Dragoș Săvulescu a fost reținut de poliția elenă, însă decizia instanței a fost plasarea sb control judiciar a fostului acționar de la Dinamo.  La vremea respectivă, iubita sa a dezvăluit involuntar locația în care se află ea și iubitul ei în urma unei fotografii urcate în meidul virtual. Săvulescu are de ispășit o pedeapsă de cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | DOLIU ÎN FOTBAL. A MURIT UN CAMPION MONDIAL

rețea de socializaretatadragos savulescuangela martinirealitatea