Moment emoționat petrecut în vestiarul echipei naționale înainte de EURO 2024: „Venise în cantonamentul de la Mogoșoaia la mine în cameră!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 21 iunie 2024, ora 14:13,
olimpiu morutan
olimpiu morutan

Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care Nicușor Stanciu a renunțat la tricoul cu numărul 10.

Fiul „Regelui” a povestit ce s-a întâmplat chiar înaintea debutului la EURO 2024. Iată ce a stat la baza acestei modificări importante.

„Venise în cantonamentul de la Mogoșoaia la mine în cameră!”

„A fost o decizie a lui Nicu (n.r – Nicolae Stanciu). Olimpiu înseamnă foarte mult pentru noi, pentru acest grup. Ne-a ajutat și pe teren și în afara lui. După cum știți, suntem o familie imensă aici de ani de zile. Am crescut împreună de mici copii și acum facem performanță la echipa mare.

Nicu venise în cantonamentul de la Mogoșoaia la mine în cameră să îmi spună dacă vreau să port numărul 10, fiindcă decizia lui a fost să poarte numărul lui Olimpiu la acest Campionat European.

În primul rând, l-am felicitat pentru acest gest, iar apoi i-am spus că voi încerca să port acest număr cu mândrie. Pentru tricoul cu numărul 10 am să dau totul pe teren pentru echipa națională”, a dezvăluit Ianis Hagi, pentru cei de la FRF TV.

nationala Romaniei