Moment important pentru Steaua la 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: ,,Valorificarea istoriei este cea mai importantă treaptă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 16:18,
Steaua 1986
Steaua 1986

Steaua Bucureşti are parte de un moment foarte important în această perioadă, după ce recent a fost inaugurat şi noul stadion din Ghencea.

George Ogăraru, oficial al CSA Steaua, anunţă ca la 35 de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de către clubul din Ghencea, a fost realizată replica fidelă a celui mai important trofeu intercluburi din lume.

Ogăraru anunţă că şi el a gravat inclusiv pe trofeul realizat ca replică. Acesta a scris pe trofeu litera ,,S”, de la Steaua, după cum chiar el a mărturisit. Trofeul va putea fi admirat în noul muzeu al Stelei.

,,După 35 de ani a fost realizată replica fidelă a celui mai important trofeu câștigat vreodată de un club de fotbal din România, Cupa Campionilor Europeni / Champions League . CRED că valorificarea ISTORIEI este cea mai importantă TREAPTĂ spre un VIITOR de SUCCES.

Sunt foarte mândru că am reușit să duc acest proiect la bun sfârșit, că le-am readus aminte legendelor din 1986 de acea seară unică de la Sevilla și că, odată cu deschiderea noului muzeu Steaua, veți avea posibilitatea să-l admirați îndeaproape! P. S. Am gravat și eu pe trofeu, cu mare emoție , litera S de la Steaua!!”, apare în postarea făcută de George Ogăraru, pe Facebook.

Citeşte şi STEAUA CÂȘTIGĂ LA SCOR, DAR OPRIȚA E NEMULȚUMIT: „DIN NOU AM RATAT FOARTE MULT!”

trofeu1986romaniarealitateacupa campionilorsteauageorge ogăraru